Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van OuderenSubscribe Now

Vragen en oproepen

Een vraag van de heer Han de Jong

Wij zijn op zoek naar een exploitatiemodel van een gemeenschappelijke ruimte binnen een project van LVGO, liefst een beetje groot (bij ons wordt dat 200 m2) zodat we niet het wiel hoeven uit te vinden.

Mail: handejong@hetnet.nl met een cc naar: secretaris@lvgo.nl


Woongroep Woerden zoekt belangstellenden voor woningen in de woongemeenschap. Voor meer informatie zie: Woongroep Woerden


Woongemeenschap Groepswonen Weiershaar in Assen zoekt belangstellenden voor woningen in de woongemeenschap. Voor meer informatie zie: Groepswonen Weiershaar.


Woongroep Nieuw-Amer (Amersfoort) zoekt bewoners

Bent u op zoek naar een mooi en ruim hoekappartement in een rustige buurt met alle nodige voorzieningen nabij? Dan heten wij u van harte welkom op Parnaskruid 85 in Amersfoort! Hier is een combinatie van licht en ruimte gecreëerd, waar u al snel een fijne thuiskomst vindt. Een ruime woonkamer, recentelijk vernieuwde keuken, twee grote slaapkamers, nette badkamer, praktische inpandige berging én groene tuin op het zuidwesten maken dit een solide appartement voor jarenlang woongenot. Zeker voor hen met het oog op de toekomst is dit een aangename plek dankzij de gelijkvloerse woning en de ligging op de begane grond.
Is uw interesse gewekt? Neem dan gauw contact op met onze makelaars voor een bezichtiging.

Link:
https://hendriks.nl/Amersfoort/Parnaskruid-85/34194526/tekoop.html