Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van OuderenSubscribe Now

Woongroep Senioren Wendakker

Contactgegevens:

Foto:
foto van Woongroep Senioren Wendakker
Website:
http://www.woongroep-wendakker.nl
Contactpersoon:
W. v.d. Ziel
E-mail:
info@woongroep-wendakker.nl
Telefoon:
0337850067

Eigenschappen woongroep:

Naam:
Woongroep Senioren Wendakker
Adres:
De Wingerd 34
Postcode en plaats:
3823 CT Amersfoort
Provincie:
Utrecht
Ligging:
Openbaar vervoer (bus), winkel-en gezondheidscentrum op loopafstand.
Huur / Koop:
Huurwoningen
Status:
Wonend
Wachtlijst:
Wachtlijst
Oppervlakte woning:
< 80 m2
Prijs:
afhankelijk van inkomen
Aantal woningen:
25

Informatie over de woongemeenschap

Activiteiten

In onze woongroep is veel leven in de brouwerij.
Niet alleen zijn er regelmatig terugkerende activiteiten, zoals: koffiedrinken, ‘happy hour’ op zaterdag, bridge- en film avond. Ook komen wij bij elkaar om feestdagen zoals Sinterklaas , Kerstmis, Oudjaar en Pasen en Hemelvaart te vieren.
Bewoners organiseren in commissieverband, maar zeker ook individueel op eigen initiatief uitstapjes (bustochten, kersen eten, midgetgolf, buffetten of maaltijden maken en uit eten gaan). Van medebewoners wordt gevraagd naar vermogen zitting te nemen in een van de diverse commissies: tuin, activiteiten, kennismaking met nieuwe bewoners, bestuur.

Kandidaat

Wij gaan serieus om met belangstellenden voor onze woongroep omdat zij onze toekomstige bewoners worden. Voor ons is het belangrijk dat de wens om te (willen) wonen in groepsverband aansluit bij onze medebewoners. Iedere eerste zaterdag van de maand hebben we een ‘open borrel’ om 16.30 u, waarbij iedereen vrijblijvend een kijkje kan komen nemen. Wij willen graag kennis maken met actieve mensen in de leeftijd van 55-75 jaar. Wij streven naar een evenwichtige samenstelling van de groep.

Profiel

Onze woongroep bestaat vanaf 1994.
Onze woongroep is gebaat bij mensen die vitaal, zelfstandig en zelfredzaam zijn, maar ook een actieve bijdrage kunnen leveren. Privacy vinden wij belangrijk, maar verwachten daarnaast een sociale instelling en belangstelling voor elkaar. Bekijk onze website voor meer informatie: www.woongroep-wendakker.nl of mail naar info@woongroep-wendakker.nl