Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van OuderenSubscribe Now

Woongroep Het Oude Raedthuys

Contactgegevens:

Foto:
foto van Woongroep Het Oude Raedthuys
Contactpersoon:
Elly van den Berg
E-mail:
siemelly@caiway.nl
Telefoon:
0174 520532

Eigenschappen woongroep:

Naam:
Woongroep Het Oude Raedthuys
Adres:
Hoofdstraat
Postcode en plaats:
2678 CE De Lier
Provincie:
Zuid Holland
Ligging:
De Lier is gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag en Rotterdam. Via de N223 heeft u zowel aansluiting op de A4 richting Delft, Den Haag en Amsterdam als de A20 richting Rotterdam en Utrecht.Verder is De Lier aan de westkant aangesloten op de Veilingroute; van en naar een vestiging van de grootste bloemenveiling ter wereld, gelegen in het naastgelegen dorp Honselersdijk.
Huur / Koop:
Koopwoningen
Status:
Initiatief
Wachtlijst:
nee
Prijs:
zie onder profiel
Aantal woningen:
12

Informatie over de woongemeenschap

Profiel

Het huidige plein aan de Hoofdstraat met de prachtige Leilinden blijft gehandhaafd. Aan het plein worden 12 appartementen gerealiseerd in drie lagen met op de begane grond commerciële ruimten. Tevens zijn zeven grondgebonden woningen met de voorzijde aan het plein gelegen. De overige woningen zijn gelegen aan het Perron. De grondgebonden woningen hebben allemaal een tuin met een eigen achterom.
Aan het plein worden 12 appartementen gerealiseerd in drie lagen, 4 appartementen per laag, met op de begane grond commerciële ruimten. Het gebouw is voorzien van een lift. De appartementen hebben een zeer ruime woonkamer, 2 slaapkamers een badkamer, een aparte toilet en een berging. De appartementen hebben allen een groot terras.

De belangstelling voor de appartementen was in de voorbereidingen al zo groot dat deze inmiddels allen onder optie zijn.

Meer informatie en vragen over beschikbaarheid:

Giesbers Rotterdam Bouw B.V.
E-mail: info@deleilinden.nl
Website: www.deleilinden.nl