Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk wonen van OuderenSubscribe Now

Woongroep Centro Vida

Contactgegevens:

Foto:
foto van Woongroep Centro Vida
Website:
http://www.woongroepamersfoort.nl
Contactpersoon:
Harry Smith
E-mail:
info@woongroepamersfoort.nl
Telefoon:
033-4809224

Eigenschappen woongroep:

Naam:
Woongroep Centro Vida
Adres:
Ameliapolder 6
Postcode en plaats:
3825 LH Amersfoort
Provincie:
Utrecht
Ligging:
Alle voorzieningen, zoals winkelcentrum, bibliotheek, bushalte, gezondheidscentrum en station liggen op loopafstand.
Huur / Koop:
Huurwoningen
Status:
Wonend
Wachtlijst:
geen, zie kandidaat
Prijs:
gemiddeld € 650,--, exclusief servicekosten (circa € 50,--).

Informatie over de woongemeenschap

Activiteiten

Het omzien naar en interesse in elkaar staan hoog in het vaandel. Ook ondernemen we activiteiten zoals koffiedrinken, borrelen, vieren van feestdagen, kaarten (bridge en klaverjassen), film- en spelletjesavonden en dagjes uit (van 1 dag tot meerdere (fiets4daagse)).

Kandidaat

Er is geen wachtlijst. Wel gaan we ervan uit dat u en uw eventuele partner vitaal, zelfstandig en zelfredzaam zijn, een sociale instelling en belangstelling voor anderen hebben. Ook dient u en/of uw partner tenminste 55 jaar te zijn, maar niet ouder dan 70 jaar.

U laat aan de contactpersoon weten dat u interesse hebt voor de woongroep. Hierna wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in ons appartementencomplex. De introductiecommissie zal u meenemen voor een kijkje in de woongroep, de appartementen  de toelatingseisen, de financiën en hoe de procedure verder verloopt.

Profiel

Prijs:

De huurprijzen van de appartementen zijn afgestemd op de grootte van elk appartement en daardoor verschillend in prijs. Op dit moment ligt de huurprijs zo rond de >650,00, exclusief de servicekosten van zo’ € 50,00. Verhogingen worden door de woningcorporatie “De Alliantie” jaarlijks vastgesteld.

Bij het betrekken van een appartement wordt er eenmalig entreegeld betaald. Dit geld wordt gereserveerd voor de kosten bij leegstand van de appartementen. Verder betalen de leden maandelijks een contributie voor verenigingskosten, gemeenschappelijke activiteiten, reservering inventaris e.d.